E
RYTV-hankeohjelman uudet alasivut

Osana buildingSMART Finlandin kotisivujen kehittämistä lisäsimme RYTV-hankeohjelmalle uusia alasivuja. Tavoitteenamme on luoda dynaaminen ja selkeä kanava RYTV-hankeohjelmalle ja siitä viestimiselle. 

Uudet alasivut

Olemme luoneet kolme uutta alasivua RYTV-hankeohjelmalle. Näistä kaksi ensimmäistä, RYTV-hankeohjelman projektit - ja Ilmoittautumislomake projektityöstä kiinnostuneille -sivut on julkaistu. Tekijäpankki-sivu julkaistaan mahdollisimman pian.

1. RYTV-hankeohjelman projektit

Sivulla löytyvät kootusti käynnissä olevat projektit työryhmineen sekä linkit projektisuunnitelmiin. Lisäksi sivulle on listattu hyväksytyt projektiehdotukset. Jos olet kiinnostunut toimimaan tekijänä jossain projektiehdotuksessa, jokaisen ehdotuksen kohdalla on myös linkki kuvaukseen. Sivusto päivittyy tasaisin väliajoin, jotta se on ajankohtainen projektien osalta. 

RYTV-hankeohjelman projektit -sivu

2. Ilmoittautumislomake projektityöstä kiinnostuneille

RYTV-hankeohjelman keskiössä ovat tekijät, ja haluamme varmistaa mahdollisimman matalan kynnyksen tavan ilmoittautua tekijäksi. Siksi kehitimme lomakkeen, jonka kautta  kiinnostuneet voivat ilmoittaa halukkuudestaan projektityöhön. Tämän pohjalta ilmoituksen pohjalta kehitetään tekijäpankki, josta tekijöitä sitten valitaan. Menettelyistä uutisoidaan tarkemmin kevään 2023 aikana.

Sijoitamme lomakkeen pikalinkin myös buildingSMART Finlandin etusivulle ja RYTV-hankeohjelman etusivulle, jotta sivulle pääsee nopeasti ja vaivattomasti.

Ilmoittautuminen RYTV-hankeohjelman tekijäksi -sivu

3. RYTV-hankeohjelman tekijäpankki (tulossa)

RYTV-hankeohjelman tekijäpankki -sivu kokoaa yhteen hankeohjelman projektityöstä kiinnostuneet. Julkaisemme sivustolla kiinnostuneiden 

  • nimen,
  • organisaation
  • sekä mistä projektista/projektialueesta he ovat kiinnostuneet. 

Sivu tukee RYTV-hankeohjelman avoimuusperiaatetta, ja samalla voimme seurata kiinnostuneiden tekijöiden määriä. Julkaisun jälkeen sivua tullaan päivittämään tasaisin väliajoin.

Jos teillä on kysyttävää tai kommentoitavaa uusista sivuista tai haluatte antaa kehitysehdotuksia, voitte olla yhteydessä hanke- ja verkostokoordinaattori Meeri Smolanderiin, meeri.smolander(a)rakennustietomalli.fi.

E
RYTV-hankeohjelman  talvikuulumisia