E

Kohti kansallista BIM-pätevyysjärjestelmää esittelytilaisuus 23.8.

Qty
Tervetuloa RYTV-hankeohjelman Kohti kansallista BIM-pätevyysjärjestelmä –projektin esittelytilaisuuteen 23.8. kello 10:00–12:00!

Tervetuloa tutustumaan, vaikuttamaan ja mahdollistamaan RYTV-hankeohjelman uuden projektin aloitusta, joka keskittyy tietomallintamisen kaikkein oleellisimpaan osaan eli OSAAMISEEN. 

Kutsumme teidät mukaan projektin esittelytilaisuuteen. Olemme saaneet jo alustavasti paljon kiinnostusta ja kannatusta projektille ja nyt etsimme rahoitusta, jotta työ voidaan aloittaa. Mielellämme kuulemme myös teidän kiinnostuksestanne ja mahdollisuudesta liittyä projektin viiteryhmään tai toteutukseen toimijaksi.

Esittelytilaisuus järjestetään perjantaina 24.8. klo 10:00 - 12:00 ja esityspaikkana toimii Metropolian ammattikorkeakoulun Myllypuron kampuksen Showroom osoitteessa Myllypurontie 1, 00920 Helsinki. 

Tilaisuuteen on myös mahdollista osallista etäyhteydellä.

Myllypuro Showroom on uusi, innovatiivinen ja dynaaminen tila, joka on suunniteltu edistämään rakennusalan tietoa ja osaamista. Showroom toimii paitsi fyysisenä näyttelytilana uusille teknologioille, menetelmille ja materiaaleille, myös virtuaalisena kohtaamispaikkana, joka yhdistää eri toimijat – opiskelijat, opettajat, tutkimus- ja kehitystoimijat sekä yritykset – yhteiseen dialogiin ja yhteistyöhön. Showroomin kautta näet konkreettisesti, kuinka Metropolia toimii osaamisen rohkeana uudistajana ja kestävän tulevaisuuden rakentajana, vastaten toimintaympäristön muutoksiin ja teknologiseen kehitykseen.


Päivämäärä ja aika
perjantaina
23. elokuuta 2024
10.00 12.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
Helsinki 00920
--Metropolia Ammattikorkeakoulu--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

buildingSMART Finland

info@buildingsmart.fi