E

buildingSMART Finlandin kesäterassi 1.9.

Rekisteröitymiset ovat suljettu
Syksy on saapunut, mutta terassikelit jatkuvat vielä!

Haluamme toivottaa jäsenistömme tervetulleiksi buildingSMART Finlandin kesäterassille 1.9. Rakennustietosäätiön terassille kello 15:30 alkaen. 

Tule tapaamaan verkoston jäseniä ja nauttimaan syysauringosta! Juotavaa löytyy jokaiseen makuun - tarjolla on viiniä, muita alkoholipitoisia juomia sekä holittomia vaihtoehtoja pikkusuolaisen rinnalle.

MISSÄ? Rakennustietosäätiön terassi, Malminkatu 16 A, 8. kerros, 00100 Helsinki.

MILLOIN? Perjantaina 1.9. kello 15:30 alkaen

MIKSI? Koska vielä on kesää jäljellä sekä tutut ja uudet bSF-tuttavuudet

Ilmoittauduthan tapahtumaan 29.8. mennessä! Ilmoittautumiseen käytämme tapahtumakalenterin omaa ilmoittautumista, joka on oikeassa yläkulmassa, päivämäärän yläpuolella.
Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostin ja kalenteritapahtuman sähköpostiisi. HUOM, vahvistusviestissä ja kalenteritapahtuman saapumisessa voi mennä jonkin aikaa.


Saapumisohjeet:

Rakennustietosäätiön tilat ja terassi ovat Kampin Voimatalon 8.kerroksessa. Saapuminen on helpointa julkisilla, ja voit saapua esimerkiksi

  • raitiovaunuilla 9 ja 7 Kampintorin pysäkille,
  • metrolla Kamppiin tai
  • Helsingin päärautatieasemalle monilla eri lähi- ja kaukojunilla sekä busseilla. Rautatieasemalta on noin 15 minuutin kävelymatka Rakennustietosäätiön toimistolle.

Kampin ja Helsingin keskustan läheisyydessä on myös maksullisia parkkihalleja sekä jonkin verran ilmaisia tienvarsipaikkoja.Päivämäärä ja aika
perjantaina
1. syyskuuta 2023
15.30 19.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Malminkatu 16A, 00101 Helsinki

--Malminkatu 16A, 00101 Helsinki--
--Malminkatu 16A, 00101 Helsinki--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

buildingSMART Finland

--buildingSMART Finland--