E
Uudet nettisivut ovat käytössä

Kevään 2022 aikana olemme toteuttaneet yhteistyö- ja nettisivu-uudistusta verkostollemme. Nettisivujen osoite pysyy samana, mutta ilme ja rakenne ovat saaneet päivityksen. Lisäksi otamme samalla käyttöön yhteistyöalustan, jonka toimintoihin kuuluu esimerkiksi keskustelufoorumi, bSF Drive ja Wiki. Myös moni käytännön asia keskittyy uudistuksen myötä samaan paikkaan, jäsenillemme näkyvimpänä on muun muassa tapahtumiin ilmoittautuminen ja RYTV-hankeohjelman projektien hallinta. Tapahtumiin ilmoittautuminen on lanseeraushetkellä vielä välivaihetilassa, jossa ilmoittautuminen tapahtuu webropolin kautta, mutta jatkossa webropol jää käytöstä pois.  

Alustauudistus koskee konkreettisesti kaikkia jäseniämme. Jäsenemme pääsevät käsiksi esimerkiksi bSF Driven ja Wikin materiaaleihin sekä keskustelufoorumille vain luomalla tunnukset alustalle. Nettisivujen käyttö onnistuu ilman tunnusten luomista, mutta uutiskirjeiden tilaaminen tapahtuu nettisivujen oman profiilin kautta, joten uutiskirjeen saaminen uudistuksen jälkeen vaatii tunnukset.  Onkin siis tärkeää, että koko verkostomme tavoittaa ensinnäkin uutisen alustauudistuksesta ja toisekseen tekee tunnukset sivuille.

Uudet sivut ovat tulleet käyttöön maanantaina 15.8. Torstaina 18.8. kello 13–14 järjestämme yhteistyöalustan lanseeraustilaisuuden teamsissa. Tilaisuudessa esittelemme nettisivujen uuden rakenteen ja yhteistyöalustan toimintaa, joten toivotamme lämpimästi koko verkoston tervetulleeksi tapahtumaan. Tapahtumasta on lähteyt koko verkostolle kalenterikutsu, mutta jos kutsu ei ole tullut perille, saat teams-linkin myös ilmoittautumalla webropolin kautta


Lisätietoja ja apuja saat toimistoltamme:

Annina Lehikoinen (annina.lehikoinene(at)rakennustietomalli.fi)

Etta Melander (etta.melander(at)rakennustietomalli.fi)

Meeri Smolander (meeri.smolander(at)rakennustietomalli.fi)

sisään Uutiset
E
Näin toimimme 1.3