E
Metropolian Tietomallikoordinaattori, rakennusvalvonta -koulutuksen päätösseminaari järjestetään 27.4.!

Jäsenemme Metropolia järjestää Tietomallikoordinaattori, rakennusvalvonta -koulutuksen päätösseminaarin 27. huhtikuuta ja toivottaa jäsenemme tervetulleiksi osallistumaan seminaariin!

Lue seminaarin esittelyteksti ja ilmoittaudu mukaan!


Tervetuloa Metropolian Tietomallikoordinaattori, rakennusvalvonta -koulutuksen päätösseminaariin 27.4.! Luvassa mielenkiintoisia projektityöesittelyitä ja Juhana Rautiaisen keynote-puheenvuoro.

Tervetuloa mukaan Metropolian järjestämään rakennusvalvonnan Tietomallikoordinaattori -koulutuksen päätösseminaariin! Seminaari pidetään 27.4. klo 8:30 alkaen ja toivotamme tervetulleiksi kuulolle kaikki ajankohtaisista tietomallintamiseen liittyvistä aiheista kiinnostuneet. Seminaarissa valmistuvat tietomallikoordinaattorit esittelevät projektityönsä. Tilaisuuden avaa RYHTI-hankkeen ohjelmapäällikkö Juhana Rautiainen keynote-puheenvuorollaan rakentamisen muuttuvasta lainsäädännöstä.

Tilaisuus on maksuton. Osallistuminen on mahdollista joko paikan päällä Metropolian Myllypuron kampuksella tai etänä. Lähetämme Teams-linkin tai saapumisohjeet lähempänä tilaisuutta. Paikan päälle tulijoille tarjotaan kevyt aamupalatarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan seminaariin täällä!
(Ilmoittautuminen päättyy 20.4.)

Tarkemmat aikataulu- ja esittäjätiedot ovat oheisessa ohjelmassa (muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia).

Kiinnostuitko koulutuksesta? 

Syksylle 2023 on nyt tarjonnassa infran tietomallikoordinaattorikoulutus. Lisätiedot koulutuksesta sekä ilmoittautuminen löytyvät verkkosivuiltamme täältä.  

 Lue lisää muista Metropolian tietomallintamisen koulutuksista sekä opiskelijoiden kokemuksista TMK-koulutuksesta.

Uutta opetustarjontaa hahmotellaan myös vireillä olevan rakentamislain luoman muutoksen varalle. Tietomallipohjaisen rakentamisluvan haun lisäksi rakennetun ympäristön tietojärjestelmään tulee myös tehdä ilmastoselvitys sekä laatia materiaaliseloste. Osaamisen kehittämiselle on selkeää tarvetta. Lue koko juttu verkkosivuiltamme

Tilaisuuden kutsu (pdf)

Lisätietoja koulutuksesta ja seminaarista saat tarvittaessa Metropolian asiantuntijoilta:

Yliopettaja Seppo Törmä, seppo.torma@metropolia.fi, puh. 050 4778976 (koulutusten sisällölliset kysymykset)

Koordinaattori Minttu Haaparanta, minttu.haaparanta@metropolia.fi, puh. 050 401 6552 (käytännön kysymykset)sisään Uutiset
E
buildingSMART Internationalin  openBIM® Awards Program 2023 odottaa projektianne! UUSI DEADLINE31.5.
Lähetä projektikuvailusi kilpailuun mukaan!