E
RYTV-julkaisujen lisenssiehdot nyt kommentoinnissa 25.9. asti!

Uutisen linkit on otettu pois käytöstä.

RYTV-hankeohjelman tarkoituksena on mahdollistaa tietomallintamisen vakioinnin ja tietopääoman kehittäminen niin, että sen tuloksena syntyvän kokonaisuuden ylläpito on hallittua ja käyttö perustuu yhteisiin pelisääntöihin. RYTV-julkaisujen lisenssiehdoilla turvataan koko kiinteistö- ja rakentamisalan käyttöoikeus RYTV-hankeohjelmassa syntyneisiin RYTV-julkaisuihin ilman lisenssimaksuja.

Tavoitteenamme on, että lisenssiehdot vastaavat kaikkien projektien tuloksia käyttävien tarpeisiin. Siksi toivomme kattavaa kommentointia RYTV-julkaisujen lisenssiehtoihin.

RYTV-julkaisujen lisenssiehdot

RYTV-hankeohjelmassa syntyneet tulokset julkaistaan maksutta. Lisenssiehtojen tarkoituksena on mahdollistaa tietomallintamisen vakioinnin ja tietopääoman kehittäminen useiden toimijoiden yhteistyönä niin, että tuloksena syntyy ehjä kokonaisuus, jonka ylläpito on hallittua. On tärkeää, että lisenssiehdoilla voidaan mahdollistaa selkeät tietopääoman ylläpito- ja päivitysvastuut, jotta kaikkia palveleva tietopääoma pystyy ketterästi kehittymään nopeasti digitalisoituvassa maailmassa. Lisensoija  Rakennustietomalli Oy edistää yleishyödyllisesti tietomallintamisen vakiointia, ja lisensoi tuotosten käyttöoikeuksia yleiseen käyttöön ilman lisenssimaksuja.

Lue lisenssiehdot kokonaisuudessaan ja kommentoi! Kommentointiaikaa on 25.9. asti.  Kommentointi tapahtuu Webropol-lomakkeen kautta.

RYTV-julkaisujen lisenssiehdot (pdf)

Kommentointilomake 

Jos sinulla on kysyttävää lisenssiehtojen kommentoinnista, ota yhteyttä Meeri Smolanderiin, meeri.smolander(a)rakennustietomalli.fi.

Lisenssiehtoja koskevat kysymykset voit lähettää Annina Lehikoiselle, annina.lehikoinen(a)rakennustietomalli.fi

Kiitos jo etukäteen!


E
Kommentoi Inframodel (IM) versiota 4.1! Kommentointiaika 17.9. asti
Kansallisen infran tiedonsiirtostandardin ylläpito ja päivitys -projektin tulokset ovat nyt valmiina