E
RYTV Edelläkävijät -seminaari 3.10.2022

buildingSMART Finland järjesti RYTV Edelläkävijät -hybridiseminaarin maanantaina 3.10. Rakennustietosalissa. Seminaari järjestettiin osana RYTV-hankeohjelman markkinointia, ja tavoitteena oli nostaa esille yhteisen tietomallintamisen vakioinnin hyötyjä.

 Rakennustietosäätiön yliasiamies Markku Hedman avasi seminaarin tervetulopuheenvuorollaan, jonka jälkeen Rakennustietomalli Oy:n toimitusjohtaja Annina Lehikoinen sekä buildignSMART Finlandin puheenjohtaja pitivät pohjustavan esityksen RYTV-hankeohjelmasta. Seminaarin päätähtinä olivat RYTV-hankeohjelman rahoittajat eli Edelläkävijät. Puheenvuoroista vastasivat Senaatti-kiinteistöt, Väylävirasto, Turun kaupunki, Trimble, SSAB Europe Oy ja Flow Technologies. Kiinnostavissa ja monipuolisissa puheenvuoroissa kuulimme, mitä kaikkea yhteinen tietomallintaminen mahdollistaa ja miksi hankeohjelmaan on lähdetty mukaan. Myös yhteistyön merkitystä vakioinnissa korostettiin erityisesti. Puheenvuorot herättivät vilkasta keskustelua ja kommentointia yleisössä. 

Tilaisuuden lopuksi esiteltiin RYTV-hankeohjelman kehitysvaiheen projekteja. Kolmen kehitysvaiheen projektin projektitiimiläistä pitivät lyhyet mutta informatiiviset puheenvuorot, joissa avattiin projektien sisältöä ja tavoitteita sekä sitä, mihin haasteisiin projektit tuovat ratkaisua. 

Jos het päässyt seuraamaan seminaaria suorana tai haluat palata mielenkiintoisiin puheenvuoroihin, seminaarin tallenteet löytyvät buildingSMART Finlandin Youtube-tililtä.  Seminaarin diat löydät bSF Wikin Tapahtumien materiaalit –kansiosta sekä uutisen lopusta liitteenä. Julkaisemme myös myöhemmin kattavamman uutisen puheenvuorojen sisällöistä.

Haluamme kiittää kaikkia seminaarin puheenvuorojen pitäjiä sekä yleisöä! 

RYTV Edelläkävijät -seminaarin diat

Ja hyvä jatkuu! Järjestämme 18.11. Tietomallintamisen hyödyt vesihuoltolaitoksille -webinaarin yhdessä VVY:n kanssa. Ilmoittautuminen webinaariin aukeaa pian, ja tiedotamme kanavillamme kun se aukeaa! 

 Tervetuloa mukaan!

RYTV-hankeohjelmaterveisin, 

Annina Lehikoinen, toimitusjohtaja
annina.lehikoinen@rakennustietomalli.fi, puh. 050 5544 720

Meeri Smolander, hankekoordinaattori
meeri.smolander@rakennustietomalli.fi, puh. 050 3388 401


 

E
Väylävirasto RYTV-hankeohjelman rahoittajaksi