E
Nyt etsinnässä tekijöitä Rakennetun ympäristön tietomallintamisen vakiointi -hankeohjelman kehitysvaiheeseen 2022!
mennessä Etta Melander | huhti 12, 2022

rakennuskaavio tietokonen näytöllä, ihmisen käsi sumeana taustalla

Hankeohjelman vuoden 2022 projekti on nyt julkaistu, ja etsimme nyt tekijöitä niihin. Haluamme hankeohjelman projekteihin asiantuntevia ja osaavia tekijöitä mahdollisimman laajasti eri rooleihin: projektin aktiivinen vetäjä, tekijä projektitiimissä tai asiantunteva kommentoija.  

Kerro, mihin projektiin tai projekteihin olisit kiinnostunut osallistumaan, ja millaisessa roolissa. 

Projektiehdotukset kehitysvaiheeseen

 

Projektin vetäjiltä toivomme sitoutuneisuutta ja riittävää asiantuntemusta kunkin projektin alalta, sekä projektin koon mukaan tarpeellista kokemusta yhteistyöprojektien johtamisesta ja vuorovaikutustaitoja monialaisen tiimin yhteistyön mahdollistamiseksi. Lisäksi tarpeellinen standardisointi/vakiointityön tuntemus on toivottavaa.  

Projektitiimin jäseniltä toivomme kunkin projektitehtäviin tarvittavaa  

  • Talo-, infra- tai kaupunkimallintamisen tuntemusta, erityisesti näkemystä tietotarpeista liittyen tilaamiseen, suunnitteluun (eri suunnittelualat/tekniikkalajit), rakentamisen ja ylläpitoon sekä näiden väliseen tiedonsiirtoon; 
  • Tietomallintamiseen liittyvien sanastojen, nimikkeistöjen ja BIM-standardien tuntemusta, sekä niiden kehittämiseen liittyvien menetelmien osaamista (käyttötapauskuvaukset, prosessikuvaukset, tietotarvemäärittelyt, jne.); 
  • Ohjelmisto-osaamista, mukaan lukien BIM-standardien ja vaatimusten implementointi ohjelmistoihin, niiden laadunvarmistus sekä tietosisältöjen vaatimustenmukaisuuden validointi. 

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Annina Lehikoinen, toimitusjohtaja
annina.lehikoinen(a)rakennustietomalli.fi, puh. 050 5544 720 

Meeri Smolander, hankekoordinaattori
meeri.smolander(a)rakennustietomalli.fi, puh. 050 3388 401 

 

E
Nyt saatavana: projektiehdotukset 2022!
mennessä Etta Melander | huhti 6, 2022