E
Kansallisen inframallin ylläpito ja päivitys –Projektityö alkaa marraskuun alussa

Lokakuussa ilmoitimme, että olemme löytäneet projektipäällikön Kansallisen infran tiedonsiirtostandardin ylläpito ja päivitys –projektille, ja projektisuunnitelma on laadittu.

Projektisuunnitelma  on valmistunut joutuisasti Juuso Virtasen johdolla, ja itse projektityö alkaa heti marraskuun alussa. Projektisuunnitelmaa laatiessa totesimme, että  tarvitsemme nopean kärjen inframallintamiseen, jotta ensimmäinen kriittinen askel saadaan otettua. Näin projektiehdotuksesta vastaava ryhmä on myös vastuussa projektityöstä. Tehokkuus on valttia projektin eteenpäin viemisessä annetun budjetin raameissa. Emme saaneet aivan kaikkia keväällä ilmoittautuneita halukkaita tekijöitä mahdutettua tähän ensimmäiseen infraprojektiin, mutta Inframodelin päivityksen myötä mahdollistetaan muiden infran projektien käynnistäminen ja laajemmat projektiryhmät. Ole siis kuulolla inframallintamisen projektien edistymisessä!

Kansallisen infran tiedonsiirtostandardin ylläpito ja päivitys –projektitiimissä toimivat:

  • Projektipäällikkö Juuso Virtanen, Sitowise
  • Juha Liukas, Sitowise
  • Jari Kainuvaara, Novatron
  • Mikko Vesanen, Novatron
  • Juha Hyvärinen, JHy Consulting
  • Jani Laukkanen, Arkance

Projekti on aikataulutettu kestämään huhtikuulle. Julkaisemme uutisointia projektin etenemisestä.


Muistathan, että voit lähettää meille joko bSF Driven kautta tai sähköpostitse oman projektialoitteen. Ohjeet tähän löytyvät RYTV-hankeohjelman projektialoitteen luominen –uutisesta. Toinen keino, jolla pääset vaikuttamaan jo tänä vuonna alkavaan projektiin, on osallistua 7.11. järjestettävään Talotoimialan RYTV talotietosisältöjen käyttötapausten määrittely –tapahtumaan. Voit ilmoittautua tilaisuuteen sen tapahtumasivulla

P.s. Olemme aloittamassa Lähtötietojen harmonisointi –projektia ja olemme sen tiimoilta yhteydessä keväällä kiinnostuneisuutta osoittaneisiin.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

RYTV-hankeohjelmaterveisin,

Annina Lehikoinen, toimitusjohtaja
annina.lehikoinen@rakennustietomalli.fi puh. 050 5544 720

Meeri Smolander, hankekoordinaattori
meeri.smolander@rakennustietomalli.fi, puh. 050 3388 401


E
RYTV-hankeohjelman projektialoitteen luominen