E
Jäsentietolomake ja "näin toimimme" työpaja
mennessä Etta Melander | marras 11, 2021

Jäsentietojen päivitys

Päivitämme jäsentietojamme. Toivomme että kaikki uudet ja vanhat jäsenet täyttäisivät tämän lomakkeen, jotta saamme esimerkiksi sähköpostilistamme kuntoon ja uuden tietosuojaselosteen hyväksyttyä. Tietojen päivittäminen on tärkeää myös toiminnan mahdollistamiseksi. Kyselyssä on myös mahdollisuus vaikuttaa, mitä sähköpostilistoja buildingSMART Finlandilla on.

Jäsentietolomake

Myöhemmin tulossa on myös muita kyselyjä esimerkiksi tiedon jakamisesta sekä viestinnän kanavista, joihin toivomme vastauksia.

”Näin toimimme” työpaja

buildingSMART Finland järjestää työpajan, jossa on tarkoituksena suunnitella ja kehittää ”näin toimimme” dokumenttia verkostolle. ”Näin toimimme” on yhteisen toiminnan pohja, joka määrittelee yhteiset tavoitteet ja periaatteet, joihin verkosto voi sitoutua. Siihen on tarkoitus saada ainakin kohdat kirjatuille toimintatavoille, budjetointiperiaatteille, liittymiselle ja jäsenmaksuille, kokouksille, kansainväliselle toiminnalle, viestinnälle ja hankeohjelmatyölle. Tämän dokumentti toimii osana prosessia, jossa rakennetaan operatiivista toimintaa ja määritellään yhteistyötapoja verkoston toiminnan tueksi.


Tämän on dokumenttina tarkoitus selkeyttää yrityksen, verkoston ja projektien toimintamalleja ja -tapoja.

Työpajaan etsitään järjestäjiä, kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Etta Melanderiin tai Annina Lehikoiseen mieluusti sähköpostilla (etunimi.sukunimi(at)rakennustietomalli.fi).

sisään Uutiset
# fi
E
Vaikuta viher- ja liikennealueiden tietojen jäsentelyyn
mennessä Etta Melander | marras 3, 2021