E
Inframallintamisen ideaseinä on kaikille avoin kanava inframallintamisen kehittämiseen - äänestä oma kehitysidea toteutukseen 15.4.2020 mennessä
mennessä buildingSMART Finland | touko 14, 2020

BuildingSMART Finlandin tavoitteena on, että inframallintamisen kehittäminen olisi kaikille avointa ja läpinäkyvää, kehittämistä ohjaisi alan toimijoiden toiveet ja kehittämiseen voisi osallistua muutenkin kuin kehitysryhmissä istumalla. Tähän tarkoitukseen on avattu kaikille avoin Inframallintamisen ideaseinä, jonka avulla kaikki alalla toimivat voivat seurata ja osallistua inframallintamisen kehittämiseen. Tämän toivotaan nopeuttavan inframallintamisen kehittymistä alan toiveiden mukaisesti, kaikkia tarpeita ja lähteitä tasapuolisesti kuunnellen.

Seinällä voi:

  • Lukea ja kommentoida olemassa olevia ideoita
  • Seurata mitkä ideat ovat menossa toteutukseen ja millä aikataululla
  • Kirjoittaa uusia ideoita, toiveita tai parannusehdotuksia
  • Äänestää mitkä kehitystarpeet viedään toteutukseen!

Ideaseinän kautta ideat viedään hallitusti kehitysryhmien toimesta toteutukseen. Tähän vaikuttaa mm. annetut äänet. Käykää siis katsomassa mitä ideaseinällä jo on, liittykää seinälle ja osallistukaa kehittämiseen, kommentoikaa, kertokaa omat toiveet, tarpeet ja ideat ja mitä tärkeintä, käykää äänestämässä niitä ideoita, jotka sinusta on tärkeimpiä toteuttaa ensimmäiseksi!

Ensimmäiset toteutettavat työpaketit valitaan ennen 15.4 kirjattujen ideoiden ja annettujen äänien perusteella. Käykää siis antamassa oma panos ennen 15.4!
Tämä on kaikille avointa eli kaikki nyt rohkeasti mukaan kehittämään alla olevista linkeistä:

Liity ja osallistu seinälle
Katsele seinää liittymättä siihen

Ideaseinän käyttöohjeet

Tarkempaa tietoa työryhmän jäseniltä:

Jarkko.Sireeni(at)xd-visuals.fi
Juha.Liukas(at)Sitowise.com
Tiina.Perttula(at)Ramboll.fi

sisään Uutiset
# fi
E
Inframodel 4.0.4 julkaistu
mennessä buildingSMART Finland | huhti 1, 2020