E
Yhteistyöalusta: bSF:n blogit ja keskustelufoorumi

Yhteistyöalustamme tärkeimmät kanavat jäsenistömme tavoittamiseen ovat bSF:n blogit sekä keskustelufoorumi.

Blogit

Viimeisimmät ajankohtaiset uutiset ja muut julkaisemamme artikkelit löydät bSF:n blogista. Blogit ja uutiset on siirretty Ajankohtaista-menun alle.  

Tällä hetkellä buildingSMART Finlandilla on kolme aktiivista blogia

·       Uutiset

·       RYTV-hankeohjelma ja

·       bSF Blogi.

bSF Blogista löytyvät myös vanhojen nettisivujen blogitekstit vuoden 2017 jälkeen, ja  Muut -blogista  löydät vanhemmat blogijulkaisumme ennen vuotta 2017.

Voit myös rajata, mitä blogitekstejä sinulle näytetään. Voit rajata blogin sisältöä esimerkiksi valitsemalla, että näet vain Uutiset-blogin alla olevia postauksia.  

Löydät tarvitsemasi vanhat kirjoitukset helpoiten Hae-toiminnolla. Jos sinulla on tallennettuna vanhoja linkkejä vanhojen nettisivujen blogiteksteihin, ne eivät toimi enää. Voit etsiä vanhat blogikirjoitukset hakutoiminnolla ja tallentaa niiden uudet linkit itsellesi.

Keskustelufoorumi

Olemme julkaisseet myös jäsenillemme buildingSMART Finlandin keskustelufoorumin. Keskustelufoorumissa on jokaisen toimialan keskusteluiden lisäksi keskustelu esimerkiksi RYTV-hankeohjelmalle ja yhteistyöalustaa koskien. Voit esittää kysymyksiä ja kommentteja haluamallasi kanavalla.

Keskustelualustalle lisäät viestin käyttämällä Uusi viesti -painiketta. 

Viesteihin vastaaminen tapahtuu Answer -painikkeella (käännös tulossa).

Myös keskustelufoorumista löytyy hakutoiminto, jonka avulla voit hakea aiheen keskusteluja tietyltä keskustelupalstalta. 

Sekä bSF:n blogit että keskustelufoorumi noudattavat turvallisen tilan periaatetta ja viestinnän eettisiä ohjeita.

E
Yhteistyöalusta: tunnusten luonti ja yhteistyöalustan ohjeet