E
Uusi vuosi tuo muutoksia bSF:n toimistoon

Toimiston kuulumisia

buildingSMART Finland otti vuoden 2023 vastaan muutoksien saattelemana. Ihana verkostokoordinaattorimme Etta siirtyi uusiin työkuvioihin vuoden lopusta, joten hänen työtehtävänsä siirtyivät allekirjoittaneen pöydälle. Ensimmäiset viikot siis sujuvat vauhdikkaasti RYTV-hankkeen ja verkoston koordinointitehtävien yhdistämisen sujuvoittamisessa. 

Keväällä uutisointi keskittyy RYTV-hankeohjelman ohella myös muihin verkostoamme kiinnostaviin aiheisiin. Tarkoituksena on esimerkiksi BIM-kouluttajatat -blogisarjaa, jonka ensimmäisessä osassa esittelimme Metropolia Ammattikorkeakoulun.  

Lisäksi viime vuonna aloitettu Ajankohtainen vartti jatkuu hieman muuttuneena, sillä nyt sekä RYTV-kyselyvartti ja Ajankohtainen vartti yhdistyvät. Teamsissä tapahtuva tilaisuus järjestetään joka kuukausi keskiviikkona kello 14–14:15. Kaikille jäsenillemmme on lähetetty kalenterikutsu, jota voitte jakaa yrityksissänne. 


Jos teillä on kysyttävää tai esimerkiksi kehitysehdotuksia, sähköpostit voi lähettää osoitteeseen allekirjoittaneen sähköpostiin meeri.smolander@rakennustietomalli.fi

Terkuin, 

Meeri
sisään bSF Blogi
# bsf
E
BIM-kouluttajat: Metropolia ammattikorkeakoulu